Válasszon 34409 gyűjtőhelyünk közül

Az idén eddig
308274.64 kg
elemet gyűjtöttünk.


Óvodáknak

Ha óvodájuk már rendelkezik gyűjtőedénnyel, és az megtelt, a hulladék elszállítását az alábbi módokon kérheti:

- telefonon: 20/56 33 333

- e-mailen: logisztika [kukac] forego.hu

Ha óvodájukban még nincs gyűjtőedény, a fenti elérhetőségeken igényelje azt. Rövid határidővel kiszállítjuk.

A fogyasztóknak a 9/2001 (IV. 9.) KöM rendelet megtiltotta, hogy a kimerült elemeket és elhasználódott akkumulátorokat más hulladékba keverje, tehát pl. a lakossági hulladékgyűjtóbe (kukába) dobja.

A hatályos hazai és eurőpai jogszabályok szükségessé teszik, hogy kiépüljön egy, a fogyasztók számára kényelmesen igénybe vehető visszagyűjtő rendszer. Az óvoda a szülők számára is kényelmesen elérhető, naponta érintett helyszín, ahol kényelmesen szabadulhatnak meg használt elemeiktől

Gyűjtőedényeink biztosnágosak. A bedobott elemekhez a gyermekek nem férnek hozzá.

Európai tapasztalatok szerint a fiatalabb korosztályok nyitottak a környezetvédelem kérdései iránt és hajlandók is cselekedni az ügy érdekében. Korábbi gyűjtőversenyeinken az óvodák várakozáson felül szerepeltek, sokan, akár nagyobb iskolákat is maguk mögé utasítva. Az oktatási intézmények számos európai országban a legsikeresebbek, ami a visszagyűjtött elemek mennyiségét illeti. Magyarországon is van hagyománya már az óvodai gyűjtésnek is, hiszen számos helyen több mint fél évtizede működnek gyújtőpontjaink.

A RE’LEM folyamatosan fejleszti gyűjtőrendszerét, hogy az mind kényelmesebben elérhető legyen. Önöknek is biztosítunk gyűjtőedényt, az összegyűjtött hulladékot pedig rendszeresen elszállítjuk.

A gyűjtőpontokra vonatkozó joganyagok megtekintéséhez és letöltéséhez kattintson ide.